Termékeink

Értesítő levél

Diósd, 2020.03.16.

Tisztelt Partnereink!

 

Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban megtiszteltek bennünket bizalmukkal és igénybe vették termékeinket, szolgáltatásainkat.
Bízunk abban, hogy elégedettek voltak termékválasztékunkkal, szolgáltatásaink színvonalával, szállításaink gyorsaságával és a termékek minőségével.

 

A koronavírus (COVID-19) terjedése miatt szerte Európában és Magyarországon is különleges intézkedéseket léptettek életbe. Magyarország miniszterelnöke is korlátozó intézkedéseket jelentett be, valamint kormány szinten is arra készülnek, hogy nagy valószínűséggel hosszabb távú problémával állunk szemben. A vírus megfékezése mindenkitől mértékletességet és előre gondolkodást kíván. A járványügyi helyzetnek sajnos nem csak egészségügyi kockázata van, hanem a kapcsolódó gazdasági kockázatok is nagyok. Vállalkozásunk higiéniai szolgáltatásokkal foglalkozik több mint 20 éve, így széles körű rálátással rendelkezünk annak vonatkozásában, hogy a vírus terjedésének megelőzésével kapcsolatban milyen higiéniai megoldások jöhetnek szóba. Szaktanácsadó kollégáink felkészültek, kérdéseikkel forduljanak hozzájuk bizalommal.

 

A vírus terjedésének járulékos hatása, hogy különböző alapanyagokat és fertőtlenítő hatóanyagokat csak korlátozott mennyiségben és jelentősen magasabb áron lehet beszerezni. Ezen felül a logisztikai lehetőségek is korlátozottak. Mindezek miatt sajnos ellátási nehézségek vannak a higiéniai piacon, legfőképp hatósági engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szerekből és bizonyos tisztítószerekből. Fontos megjegyezni, hogy egy alapos tisztítás megfelelően hosszú behatási idővel, megfelelő mechanikai hatással és magas tisztítási hőmérséklettel jelentősen hozzájárulhat a kockázatok csökkentéséhez.

 

Rajtunk kívül álló körülmények miatt termék ellátottságunk akadozik, beszerzési áraink folyamatosan emelkednek, ezért kénytelenek vagyunk napi árakon dolgozni.
Beszállítóink igényeihez igazodva kénytelenek vagyunk a fizetési kondícióinkat szigorítani.

 

Átutalással csak olyan ügyfeleket tudunk kiszolgálni, amelyeknek korábbi számlatartozása nincs, ezért kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek oda a fizetési pontosságra!
Fertőtlenítőszerek csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért azokat az ügyfeleket, amelyeknek számlatartozása van, fertőtlenítőszerekkel nem áll módunkban kiszolgálni.

 

A további részletekről értékesítő kollégáink fogják tájékoztatni.

 

Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet rövidesen rendeződik és visszatérnek folyamataink a rendes kerékvágásba.

 

Köszönjük megértésükben és bízunk a további együttműködésben.

 

Kívánunk önöknek jó egészséget!

 

Üdvözlettel:

 

Molnár Róbert
ügyvezető

Komplex megoldás

 
A PentaClean Hungary Kft. épületének képeTisztelt Ügyfelünk, leendő Partnerünk!

A honlapunk megújulása egybeesett az AFH üzletágunk bővítésével, átalakításával. Közvetlen importból származó higiéniai papírtermékeink, törésálló műanyag és rozsdamentes adagolóink minden piaci elvárásnak megfelelnek. Szortimentünkben éppúgy megtalálhatók a minőséget tükröző többrétegű cellulóz és újrahasznosított alapanyagból készült termékek, mint az ár érzékeny szegmensben gazdaságos üzemeltetést biztosító egyrétegű kéztörlők, toalettpapírok – természetesen még itt is az elvárható minőség biztosítása mellett.

Tradicionális, a gazdasági élet minden területére megoldást nyújtó vegyszerkínálatunk, műszaki megoldásaink, megerősítve a személyi higiéniai papírtermékek széles kínálatával új értelmet nyer a jelmondatunk: komplex higiéniai megoldásokat nyújtunk megrendelőink részére!

Tanusítványok