Termékeink
Hírek, újdonságok
A pékségek higiéniájáról
Hogyan érjünk el még nagyobb tisztaságot kisebb költségekkel?
Hazai és nemzetközi felmérések egyaránt igazolják, hogy az élelmiszeripari vállalkozások jelentôs része tökéletesen tisztában van egy késztermék előállítási költségével, a szállítást vagy a munkaerőt terhelő járulékos költségekkel, de hogy mennyi tisztítószert, vagy takarítóeszközt használ egy évben, csak kevesen tudják megmondani. Mintha ez a költség nem létezne, és nem kellene komolyan foglalkozni vele.
A pékségek higiéniájáról II. rész
A tisztítás alapjai
Előző hónapban kezdett cikksorozatunk ezen részében összefoglaljuk, amit a higiéniáról tudni érdemes. A hétköznapokban a higiénia kifejezést a tisztaság szinonímája ként használjuk, ezzel leszűkítve valódi jelentését. Lássuk, mit takar a szó eredeti jelentés köre, s mi a tisztítás négy legfontosabb tényezője.