Termékeink

Cégismertető

A PentaClean Hungary Kft. épületének képe

A PentaClean Kft-t 2000-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar higiéniai piacon komplex szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Vállalkozásunk dinamikus növekedése, tevékenységi körünk folyamatos bővülése szükségessé tette, hogy szétválasszuk és átláthatóbbá tegyük a különböző működési területeinket. Ennek eredményeképpen 2016-ban cégcsoporttá alakultunk. A PentaTrade 2003 Kft. a gyártást, a PentaClean Care Kft. a kereskedelmi tevékenységet, míg a PentaClean Kft. az infrastruktúra biztosítását végzi. Bízunk abban, hogy vállalkozásunk cégcsoporttá alakulása rugalmasabbá, költséghatékonyabbá és innovatívabbá teszi működésünket, és ügyfeleink kiszolgálásának minősége még magasabb színvonalú lesz.

Arra törekszünk, hogy partnereink válláról levegyük a higiéniával kapcsolatos terheket, ezért termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük az ügyféligények maximális figyelembevételével. Világszerte ismert beszállítókkal dolgozunk, amelyek ellátnak minket tisztító- és fertőtlenítő szerekkel, adagolástechnikai megoldásokkal, takarító eszközökkel és még sok egyéb kiegészítővel. Vállalkozásaink termékfejlesztő és gyártó kapacitása lehetővé teszi speciális, a vevői igényekhez leginkább illeszkedő higiéniai termékek előállítását.

Diósdi központtal, országos lefedettséggel működünk. Partnereinkkel szaktanácsadóink tartják a kapcsolatot, így minden ügyfelünk a lehető legjobb kiszolgálást kapja, személyes kapcsolattartóján keresztül tud segítséget kérni a felmerülő higiéniai és egyéb műszaki problémák megoldásával kapcsolatban. Tevékenységünk során olyan adagolástechnikai és tisztítástechnológiai megoldásokat javasolunk, amelyek lehetővé teszik a vegyszerfelhasználás optimalizálását és környezetünk megóvását.

A gazdasági élet minden területére megoldást nyújtó vegyszerkínálatunkkal, műszaki megoldásainkkal, személyi higiéniai papírtermékek széles kínálatával új értelmet nyer jelmondatunk: komplex higiéniai megoldásokat nyújtunk megrendelőink részére!

Szaktanácsadóink, szervíztechnikusaink és saját szállítóflottánk lehetővé teszik az egész országra kiterjedő személyes szakmai, kereskedelmi tanácsadást, műszaki támogatást és áruszállítást.

Küldetésünk

Megalakulásunk óta nap mint nap arra törekszünk, hogy szakértelmünk, megbízhatóságunk, korrekt üzleti magatartásunk kialakítson a magyar piacon egy olyan képet rólunk, amely büszkeséggel tölthet el bennünket mindennapi munkánk végzése során. Nagyon fontos számunkra, hogy üzleti eredményeink javításán túl megóvjuk környezetünket a jövő nemzedéke számára. Ennek megfelelően igyekszünk ügyfeleink vegyszerfelhasználását folyamatosan optimalizálni.

Célunk

Célunk vállalkozásunk folyamatos fejlesztése, területi lefedettségünk illetve piaci részesedésünk növelése úgy, hogy szakterületünk meghatározó tényezője legyünk. Ennek elérése érdekében arra törekszünk, hogy megelégedett ügyfeleink számára minél teljesebb körű szolgáltatást biztosítsunk egyre magasabb színvonalon.

Minőségbiztosítás

A PentaClean Kft. 2004 óta rendelkezik ISO 9001/2001 tanúsítvánnyal. Üzleti folyamataink ennek a minőségbiztosítási rendszernek megfelelően működnek, melynek köszönhetően ügyfeleink reklamációinak száma folyamatosan csökken úgy termékminőség, mint szállítási pontosság szempontjából. A megfelelő minőségi szint elérése és fenntartása érdekében igyekszünk üzleti és gyártási folyamatainkat a lehető legnagyobb mértékben saját kézben tartani, így az esetleges hibákat gyorsan tudjuk kezelni, illetve hibáinkból tanulva folyamatosan beépítünk ésszerű és működőképes ellenőrzési pontokat rendszerünkbe. Vállalkozásunk vezetősége üzleti pozícióink javítása érdekében teljes mértékben elkötelezett minőségbiztosítási rendszerünk folyamatos fejlesztése irányában. Tevékenységi területeink szétválasztását követően 2018-ban bevezetésre került  a Pentaclean Care Kft.-nél a kereskedelmi tevékenység minőségbiztosítási rendszere (MSZ EN ISO 9001:2015 ), 2019-ben követte a környezetmenedzsment minőségbiztosítási rendszere. (MSZ EN ISO 14001:2015) A szabvány változásait követve átalakítottuk rendszerünket annak érdekében, hogy ügyfélkiszolgálásunk még magasabb színvonalú legyen.

Telephelyünk

A PentaClean Kft. több mint 3000 m2-es saját tulajdonú telephelye Diósdon található. A telephely földrajzi elhelyezkedése logisztikai szempontok figyelembevételével került kiválasztásra. Az M0-ás autópálya közelsége lehetővé teszi számunkra, hogy az ország egész területére viszonylag könnyen eljussanak szaktanácsadóink, tehergépjárműveink.
Rendezett raktárral, nagy raktárkészlettel, kellemes környezetben fogadjuk ügyfeleinket. Több szinten polcozott raktárunk, szakembereink által kifejlesztett receptura alapján gyártott termékeink gyártására alkalmas üzemünk, 22 fő befogadására képes oktatótermünk, műszaki tevékenységünket segítő több száz négyzetméteres műhelyünk, laboratóriumunk illetve kulturált irodáink teszik lehetővé ügyfeleink pontos, gyors és megbízható kiszolgálását.

Áruforgalom

Ügyfeleink az ország egész területéről rendelnek termékeinkből. A lehető legmagasabb szintű kiszolgálás érdekében szaktanácsadóink folyamatosan tartják a kapcsolatot partnereinkkel. Ennek megfelelően a rendelések jelentős része szaktanácsadók által kerül leadásra az áruforgalom részére. Fogadunk rendeléseket még központi telefonszámunkon, faxon és e-mailen is. A rendelések feldolgozásának automatizálására kifejlesztettünk egy úgynevezett E-rendelés felületet, ahol akár ügyfeleink, akár szaktanácsadóink a korábbi rendelések áttekintését követően egyszerűen és gyorsan leadhatják rendeléseiket. A rendszer nagy előnye, hogy tovább növeli ügyfélkiszolgálásunk minőségét és gyorsítja a rendelési folyamatot. Áruforgalmunk feladata a megrendelések rögzítése, készletek figyelése, a rendelés visszaigazolások elkészítése, kapcsolattartás saját és külső szállítókkal, szükséges termékleírások és egyéb dokumentumok eljuttatása ügyfeleinkhez. Termékeink legfrissebb dokumentációja honlapunkon keresztül is szabadon elérhető.

Logisztika

Vállalkozásunk saját járműparkkal oldja meg logisztikai feladatainak jelentős részét. Azért választottuk ezt a megoldást, mert ügyfeleink kiszolgálása így sokkal rugalmasabb, megbízhatóbb. Általános kereskedelmi feltételeink szerint 5 munkanapon belül juttatjuk el a megrendelt árut az ország egész területén bárhova. Áruszállító kollégáink mindegyike rendelkezik 2007.01.01-óta kötelező ADR szállításra jogosító bizonyítvánnyal, illetve az összes tehergépjárművünk megfelel az ADR előírásokban rögzített feltételeknek. Saját ADR tanácsadóval dolgozunk, amely tovább fokozza rugalmasságunkat. Raktárunkban jelentős árukészlettel várjuk ügyfeleink megrendeléseit.

Kezdőlap slider 1.

Kezdőlap slider 2.