Termékeink

Értesítő levél

Diósd, 2019.04.23.

Tisztelt Partnereink!

Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban megtiszteltek bennünket bizalmukkal és igénybe vették termékeinket, szolgáltatásainkat.

Bízunk abban, hogy elégedettek voltak termékválasztékunkkal, szolgáltatásaink színvonalával, szállításaink gyorsaságával és a termékeink minőségével.

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2019.06.01-től változnak általános szerződési feltételeink. A megváltozott ÁSZF honlapunkról letölthető.

 

Főbb változások a következők:


„Szállítási Feltételek - Termékek

 1. A PentaClean Care Kft. aktuális termékkínálatát a www.pentaclean.hu honlap tartalmazza. Az ennek figyelembevételével megadott rendelések esetén, a PentaClean Care Kft. vállalja, hogy az Ügyfél által írásban, e-mailben vagy telefonon megrendelt - kérésre a PentaClean Care Kft. által írásban visszaigazolt – készleten található Termékeket
  Budapest, Diósd, Érd, Törökbálint, Budaörs 3 (azaz három) munkanapon belül
  Pest megye területén (a fentieken kívül) 5 (azaz öt) munkanapon belül
  Országosan (a fentieken kívül) 7 (azaz hét) munkanapon belül

  az Ügyfél rendelkezésére bocsátja és kérés esetén azokat az Ügyfél megrendelésében specifikált telephelyére szállítja. Lejárt fizetési határidejű kifizetetlen számla esetén a kiegyenlítés napja az Ügyfél megrendelésének dátumává minősül.

  Amennyiben a megrendelést a PentaClean Care Kft. nem tudja teljesíteni a leadott igény szerinti, illetve a szerződés által garantált időben, mennyiségben illetve választékban, azt a megrendelés visszaigazolásakor írásban közli az Ügyfél képviselőjével, a várható beérkezés idejének feltüntetésével. Emellett a PentaClean Care Kft. felajánlhatja a megrendelt termékek - minőségileg megfelelőnek ítélt - helyettesítő termékekkel történő eseti kiváltását. Egyéb esetben a PentaClean Care Kft. elismeri, hogy az Ügyfél jogosult más partnerrel kapcsolatot kezdeményezni.

 2. A Felek megállapodnak abban, hogy amennyiben az egyszeri megrendelés értéke, szállítási címenként nem éri el régiónként a megadott összeghatárt, akkor a PentaClean Care Kft. jogosult az alábbi szállítási díjakat felszámolni:
  Budapest, Diósd, Érd, Törökbálint, Budaörs nettó 25.000,- Ft alatt 1.500,- Ft + ÁFA
  Pest megye területén (a fentieken kívül) nettó 35.000,- Ft alatt 2.500,- Ft + ÁFA
  Országosan (a fentieken kívül) nettó 50.000,- Ft alatt 4.000,- Ft + ÁFA”
  Az általunk forgalmazott termékek jelentős részét szabályosan csak az ADR előírások pontos betartása mellett lehet szállítani, ezért logisztikai feladatainkat nagy odafigyeléssel és körültekintéssel kell terveznünk és végeznünk.

Kérjük a fentiek megértését, így biztosítva az Önök által elvárt és megszokott minőséget, gyorsaságot. 

Ezúton is további sok sikert kívánunk az üzleti és a magánéletben egyaránt!

Üdvözlettel:

 

Molnár Róbert
ügyvezető

ASZF-ugyfelertesito-level-20190423.pdf

Clovin Break Komplex 240 kg

Clovin Break Komplex
Cikkszám: Clovin Break Komplex_1

Lásd.: katalógusban

Tanusítványok